Колата още ли е във Варна ????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Загуба на тоци - таблото не свети
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеКолата още ли е във Варна ????
---------- Post added at 14:29 ---------- Previous post was at 14:24 ----------
Първоначално публикувано от Lunov Покажи съобщениеДа ,още е тук.Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеА мотора за волана,а мотора за волана,аз пак да попитам,някой премери ли дали има захранване и от него излиза плюс към сокета на ключа ??????
Поръчах днес частта и утре я нося и продължавам с молитвите.Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Ами ние е с Боби отдавна ти го казахме,можеше да си спестил доста досега !!!!!!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Понякога се чудя кой набеди тези "гурута", които те вкараха в 1к разходи, че разбират от Алфи?!?!
И Мъри и Бо още преди седмици ти подсказаха къде е най-вероятно проблема, но ти подскочи...
Това е много често срещан проблем при коли с такъв тип ключове. И всички се държат по такъв сходен начин. Имам препатили познати с мерцедес (с ключ " рибка"), и с БМВ, даже и аз съм го ял преди 2 години с моето Волво, но всичко е приключвало до 2-3 дни (поръчка,смяна и обучение на новия модул).Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от GammaRay Покажи съобщениеМомчето каза, че не разбира.Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеВ крайна сметка колата работи ли вече и кое точно беше предало богу дух...?
Диагнозата е: изгорял процесор на ЕКУ.
Следователно : Подмяна на всички главни ел. системи.
ЕКУ, блокировка на волан, кей с ключ е управрение на двг.
Последиците след ремонта са : Премигване на километража и часа на таблото и също така ми се струва ,че неработи темпомата/моят се включваше независимо от предавката и скороста на движение/!!!Last edited by Lunov; d.m.y г., 01:01.Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Lunov Покажи съобщениеПодмяна на всички главни ел. системи.
Следващия път като ти изгори крушка на стопа, намираш донор, режеш от Д колонката всичко назад и поправяш проблема.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от Lunov Покажи съобщениеДнес колата запали.
Диагнозата е: изгорял процесор на ЕКУ.
Следователно : Подмяна на всички главни ел. системи.
ЕКУ, блокировка на волан, кей с ключ е управрение на двг.
Последиците след ремонта са : Премигване на километража и часа на таблото и също така ми се струва ,че неработи темпомата/моят се включваше независимо от предавката и скороста на движение/!!!
П.С.Другия път ти препоръчвам да се вслушваш в някои неща,защото можеше да минеш само със смяна на мотора на волана.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеКилометража премигва,защото километрите в новото боди,не отговарят на тези на таблото,или просто иска преобучение на модулите.Круиза трябва да се активира в новото ЕКУ,вероятно е от кола която е нямала такъв.
П.С.Другия път ти препоръчвам да се вслушваш в някои неща,защото можеше да минеш само със смяна на мотора на волана.Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеОзначава че модулите може да не са изгорели.
3 ма ел.технии които ни се познават да казват едно и също .
Както и да е. Колата е в движение .Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
Comment